Kreu

parallax background

DHURATA TE ÇERTIFIKUARA


Të gjitha punimet në shitje të Murano Shop vijnë tek ju me një çertifikatë autenticiteti dhe të branduara duke ju garantuar origjinalitetin e produkteve. Gjithashtu për punime të veçanta sigurohet një çertifikatë edhe me emrin e artistit, emrin e produktit si dhe vitin e prodhimit.

Ne jemi të specializuar në përgatitjen e dhuratave me porosi, dasmave, eventeve apo dhuratave kolektive.

 

Na kontaktoni


Rruga "Ibrahim Rugova", (prapa Fakultetit të Arteve)
Pallati Nr.30
1001 Tiranë
Shqipëri

ME SHUME